Ieder zijn eigen reünie op het Strandwalfestival!

Ook al zin in de grootste reünie van Rijswijk? Iedereen is van harte uitgenodigd om deel te nemen en bij te dragen aan deze leukste en grootste reünie van Rijswijk. Wie wil er nu niet weer eens bijkletsen en oude verhalen ophalen met voormalige klasgenoten, oude sportvrienden, voormalige zangkoorleden, uit het oog verloren klaverjasvriendinnen, oud-politici of ex-collega’s. Ontmoet elkaar – wij zorgen voor de aanwezigheid van drankjes, lekkere hapjes en heerlijke muziek in het omgetoverde sprookjesbos. En de organisatie van het Strandwalfestival neemt de bitterballen voor zijn rekening. Begint het al te kriebelen, want het organiseren van een (deel)reünie was nog nooit zo eenvoudig. Schrijf snel al je vrienden aan om 8 september in hun agenda vrij te houden!

Dé reünie vindt plaats op zaterdag 8 september 2018 vanaf 17 uur bij de Naald in het Rijswijkse bos. We proberen op dat moment allerlei oude verbanden samen te brengen. Voor elke groep van 20 personen of meer zal de organisatie een herkenningspunt aanbrengen bij de Naald met daarop duidelijk de naam van de ruïnerende organisatie, school, sportvereniging, dansgroep, kerkkoor, bedrijf, instelling of andere vriendenclub. Alles mag, zolang er maar een binding met het Rijswijkse is. Ter voorbereiding zoeken wij nu enkele trekkers om dit event mede mogelijk te maken tijdens het Strandwalfestival. Een trekker treedt op als ambassadeur en contactpersoon van een deelreünie. Er zijn geen kosten aan verbonden. De enige voorwaarde is dat een trekker minimaal 20 personen bij elkaar weet te brengen voor een deelreünie. Dus pols je vrienden eens via een Whatsapp-groep of via een FB-berichtje.

Interesse? Na aanmelding ontvangt u van ons een emailadres om gemakkelijk te kunnen communiceren (bijvoorbeeld reunie-hockeykampRHC@strandwalfestival.nl). Trekkers van een deelreünie kunnen zich aanmelden door het onderstaande formulier in te vullen. Deelname is op basis van volgorde van inschrijving en gemaximeerd op 215 deelreünies (4.000 personen).

Aanmelden ReunieSponsorenGemeente Rijswijk
Rabobank
BDO
Knijnenburg Producties


RGU Dela
Sir Winston Leisure
HR Groep
Generations
AantjesZevenberg Advocaten
Tennispark Welgelegen
BBR
Dekkers slaapcomfort
Te Werve Buiten
Volker Wessels
Dura Vermeer
Stevast Baas & Groen
Roosdom Tijhuis
AM Zuid-Holland
Waal bouw
Rijswijk Buiten
Bijna Thuis
© 2018 Knijnenburg Producties