Spelregels deelname Strandwalfestival 2018

Het festival
Het Strandwalfestival is een festival vóór en dóór Rijswijk. Dit betekent dat de organisatie zoveel mogelijk met Rijswijkse (horeca)ondernemers, (zorg)instellingen, (sport)verenigingen, bewoners, artiesten & muzikanten en bedrijven het festival vormgeeft.

Beoordeling
Aanmeldingen voor deelname aan het festival, zowel voor optredens op de diverse podia als deelname aan de Strandwalmarkt, worden beoordeeld op Rijswijkse herkomst.

Het Strandwalfestival biedt Rijswijk een platform om zich te presenteren aan Rijswijk. Daarnaast wordt het Strandwalfestival grotendeels gefinancierd door subsidie van de gemeente Rijswijk. Daarom wordt er in principe geen vergoeding verstrekt voor het verzorgen van een optreden, workshop of activiteit.

Wilt u deelnemen aan het Strandwalfestival en denkt u wel recht te hebben op een vergoeding? Dan dient u deze aanvraag bij aanmelding te doen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het speciale aanmeldingsformulier. Toegezegde vergoedingen worden alleen middels factuur betaald na afloop van het festivalweekend.

Kraam op Strandwalmarkt
Voor (sport)verenigingen, (zorg)instellingen en (hulp)organisaties is deelname aan de Strandwalmarkt op zaterdag 9 september gratis. Dat wil zeggen; de organisatie stelt een kraam, 2 stoelen, een picknick bank of een statafel en een 230V stroompunt gratis ter beschikking. Bij aanmelding voor deelname aan de markt, ontvangt de vereniging/instelling/(hulp)organisatie een formulier waarop deze zaken kunnen worden aangemerkt.

Activiteit
Wij dagen alle deelnemers uit om een activiteit op de markt aan te bieden aan de bezoekers. Zo maken we er met elkaar een middag vol Rijswijkse beleving van! Voor deelname aan een activiteit kan geen vergoeding aan de deelnemer/bezoeker worden gevraagd. Collecteren tijdens de Strandwalmarkt voor een goed doel is wel toegestaan mits het goede doel is vermeld zodat het voor iedereen duidelijk is waar zij/hij aan bijdraagt.

Commerciële partijen zoals ondernemers en winkeliers zijn tijdens editie 2018 van harte uitgenodigd deel te nemen aan de Strandwalmarkt. Deelname voor deze partijen is echter niet gratis. De organisatie brengt € 50,00 exclusief btw in rekening. Dit is een vergoeding voor de standplaats op de markt en het gebruik van een kraam incl. 2 stoelen. Voor het aanleggen en gebruik van een stroompunt van 230V rekenen we € 25,00 ex btw.

Voor kofferbakverkoop en/of verkoop van tweedehands spullen, verwijzen wij u naar de speciale Najaarsmarkt voor kids op Kinderboerderij 't Akkertje tijdens de Strandwal Familiedag op zondag 9 september.

Horeca / eten & drinken
Het aanbieden of verkopen van eten en drinken op de Strandwalmarkt is alleen voorbehouden aan Rijswijkse (horeca)ondernemers die hiervoor een overeenkomst hebben gesloten met de organisatie van het Strandwalfestival. Condities en voorwaarden voor deelname als horecaondernemer kunnen worden opgevraagd bij de organisatie.

SponsorenGemeente Rijswijk
Rabobank
BDO
Knijnenburg Producties
RGU Dela
Sir Winston Leisure
AantjesZevenberg Advocaten
Tennispark Welgelegen
BBR
Dekkers slaapcomfort
Te Werve Buiten
Volker Wessels
Dura Vermeer
Stevast Baas & Groen
Roosdom Tijhuis
AM Zuid-Holland
Waal bouw
Rijswijk Buiten
© 2018 Knijnenburg Producties