Strandwalfestival

Brandweerman Sam op Familiedag van het Strandwalfestival
3 september 2019 07:00

De bekende kindervriend en dappere brandweerman komt op zondag 15 september naar Rijswijk. Natuurlijk mét een brandweerwagen van zijn Rijswijkse collega´s. Bezoekertjes van de Familiedag kunnen met Brandweerman Sam op de foto en er zijn nog heel veel andere leuke dingen te beleven.

Omstreeks 11.00 zal Brandweerman Sam arriveren bij het Von Fisennepark. Daar zal hij tot 15.00 klaarstaan om handen te schudden en met alle kinderen op de foto te gaan. Brandweer Rijswijk komt langs met een echte brandweerwagen, geweldig om eens van dichtbij te bekijken.
Bij Kinderboerderij Het Akkertje is er tijdens de Familiedag een hele hoop te beleven voor het hele gezin. Zo is er een kindervrijmarkt, een ambachtelijke markt, zijn er allerlei spelletjes te doen en staan er springkussens. En natuurlijk zijn er dieren! Op het dierenpaviljoen kun je van alles leren over dieren, is de dierenambulance aanwezig, laat je je als dier schminken en maak je een date voor je eenzame cavia of konijn.

Raket maken, sprookjesdansen en een kaboutertuin

Ook dit jaar is de scouting weer aanwezig op de Familiedag. Dus bak samen met jouw zoon of dochter broodjes bij het kampvuur, schiet een zelfgemaakte raket weg of stap samen in een echte kano. Daarna kun je bij Don Bosco onder andere knutselen en meedoen met een sprookjesdans. Het kinder- en hobbytuinencomplex aan ´t Julianalaantje is voor één dag omgetoverd tot kaboutertuin.

Picknicken en Jazzen!

Natuurlijk is er dit jaar weer een heerlijke Jazzmiddag bij Landgoed Te Werve. Verwacht van 15.00 tot 20.00 heerlijke tunes van de huis DJ en verschillende bands. Zin om daarvoor lekker te picknicken? Meld je op tewervebuiten.nl aan voor de nieuwe Boschendal Picknick van 12.00 tot 15.00! Zo moet een zondag zijn.

Sportievelingen gezocht

Terwijl de kinderen een heerlijke dag beleven op de Familiedag, kunnen ouders zich nog heerlijk uitleven tijdens het sportfestival Fris & Fruitig. Er worden gratis sportclinics aangeboden, van yoga tot kickboksen. Inschrijven kan je doen op de: Fris & Fruitig webpagina

© 2019 Knijnenburg Producties