Strandwalfestival

Strandwal Helemaal FRESH maakt nog een headliner bekend
15 mei 2019 12:00

Op Me Monnie, VROOM en onlangs de grote hit SLIDE: Famke Louise staat op de eerste editie van Strandwal Helemaal FRESH. Met de jonge (pop)ster haalt het festival weer een grote naam en publiekstrekker binnen. Op vrijdag 13 september komen dus ook de (toekomstige) fans van Famke Louise naar het grootste en gezelligste festival van Rijswijk.  

Ze begon ooit als youtuber en vlogster, maakte later carrière als fotomodel en was deelneemster van Expeditie Robinson. Eigenlijk heeft de grote ster van deze tijd geen introductie nodig. Famke Louise heeft al meerdere superhits op haar naam staan, die bijna iedereen spontaan meezingt bij het horen van de eerste noten. Slide, Vroom, Op Me Monnie en Derrière zijn enkele voorbeelden. Zeker na de recente documentaire over haar carrière krijgt Famke Louise als artiest steeds meer respect en fans. Daar hoort Rijswijk bij, zeker na 13 september.

Strandwal Helemaal FRESH
Op vrijdag 13 september vindt de eerste editie van Strandwal Helemaal FRESH plaats. Een speciale festivalavond met een line-up die vooral bij de jongere Rijswijkers in de smaak zal vallen. Maar natuurlijk is de avond ook geweldig gezellig voor alle oudere Rijswijkers (met jonge geest). Strandwal Helemaal FRESH is in het leven geroepen om ook de jeugd een ´eigen´ festival te bieden. Op deze geweldige festivalavond wordt alleen fris geschonken.

Line-up Strandwalfestival 2019
Eerder maakte de organisatie van Strandwalfestival 2019 al grote namen bekend. Zo staan Caza, Nienke Plas, Diaz & Bruno en Ibranovski ook op de line-up van vrijdagavond. Op zaterdagavond is het traditiegetrouw Strandwal By Night, met ook een spetterende line-up: The Clarks, Xander de Buisonjé, Shirma Rouse en DJ Bronx. De komende weken worden er nog meer artiesten aan de line-up toegevoegd en bekend gemaakt op de socials van het festival.

Het Strandwalfestival vindt dit jaar plaats op 13, 14 en 15 september. Wil je zelf jouw talenten vertonen of een kraam huren op de Strandwalmarkt? Ga dan naar strandwalfestival.nl en meld je aan.

© 2019 Knijnenburg Producties