Strandwalfestival

Strandwalfestival 2019 opent met groots jongerenfeest
25 maart 2019 12:00

Het Rijswijkse festival vindt dit jaar plaats op 13, 14 en 15 september. Dat duurt nog wel even, toch zijn de voorbereidingen al in volle gang. Nieuw dit jaar? De jongerenavond Helemaal FRESH op vrijdag 13 september. Met grote artiesten van dit moment, ook leuk voor volwassen en zoals de naam al doet vermoeden alcoholvrij.

Programmeren, plannen en bedenken. Achter de schermen is men druk bezig met de voorbereidingen van alweer de 11e editie van het puur Rijswijkse Strandwalfestival. Natuurlijk zijn de trouwe én nieuwe bezoekers dit jaar weer van harte welkom op de Strandwalmarkt, het muzikale Strandwal By Night en de gezellige Strandwal Familiedag.

Strandwal Helemaal FRESH
Verfrissend, bewust en nieuw dit jaar is de jongerenavond Strandwal Helemaal FRESH. En die is meteen spectaculair: op vrijdagavond 13 september staan verschillende nationale artiesten uit de pop, hiphop en dj scene op het podium in het Rijswijkse bos. Waarom Helemaal FRESH? Deze vrijdagavond feest Rijswijk op fris en staat dus in het teken van NIX18. Zo laten het festival, Rijswijkse jongeren en volwassenen zien dat feesten zeker ook helemaal fris kan.

“Rijswijk groeit en de jeugd heeft de toekomst. Dit jaar komen we echt allemaal samen” aldus Koen Caminada, voorzitter bestuur Strandwalfestival.

Zowel op het podium van Strandwal Helemaal Fresh als van Strandwal By Night staan komende editie grote namen. Op de vrijdagavond zijn dat artiesten die vooral onder jongeren bekend zijn, maar waar ook de oudere Rijswijkers een dansje op kunnen wagen. Op de zaterdagavond is het tijd voor artiesten die de hits van toen en nu, klassiekers en meezingers ten gehore brengen. De komende weken worden de eerste namen bekend gemaakt.

© 2019 Knijnenburg Producties