Strandwalfestival

Strandwalfestival start met Geef & Beleef
17 juni 2019 12:00

Voor een geslaagd Strandwalfestival is de aanwezigheid en de gezelligheid van alle bezoekers de allerbelangrijkste bijdrage. Duizenden Rijswijkers die gratis genieten van een driedaags festival, dat moet vooral zo blijven. Bezoekers die het festival daarnaast ook financieel willen steunen, hebben vanaf nu die mogelijkheid. Doneren kan al vanaf 5 euro. Het doel is €3000 bij elkaar te verzamelen voor vrolijke straatartiesten tussen het festivalpubliek. 

Het jaarlijkse Strandwalfestival in Rijswijk wordt al deels mogelijk gemaakt door geweldige sponsoren. Met de extra inkomsten krijgt het festival een nóg levendiger karakter door straattheater aan de programmering toe te voegen. 

“Met Geef & Beleef willen we Rijswijkers nog meer betrekken bij het festival” aldus het bestuur van het Strandwalfestival.

Maak kans op Rijswijkse prijzen
Donateurs van Geef & Beleef maken met hun bijdrage kans op mooie prijzen, beschikbaar gesteld door Rijswijkse ondernemers waaronder: De Halve Maan, Sir Winston Fun & Games, Broodje Du Chef, Vishandel Koning, Gildeslager Scholtes, Restaurant Elea, Restaurant De Wits, Ton’s Muziek- en Eetcafé, de Rijswijkse Schouwburg en Bakkerij Bosman.

Iedere maand worden prijswinnaars bekend gemaakt in de donatie categorieën €5-20, €20-50, €50 en meer.

Doneren kan via strandwalfestival.nl. Houd voor de prijzen de social media kanalen in de gaten.

© 2019 Knijnenburg Producties