Strandwalfestival

Strandwalfestival weer twee jaar verzekerd van hoofdsponsor Rabobank
27 mei 2019 12:00

De Rabobank is in 2019 en ook in 2020 weer hoofdsponsor van het Strandwalfestival. Op maandag 27 mei vond de ondertekening van de overeenkomst plaats op het Rabobankkantoor in de Herenstraat in Rijswijk. Namens de Rabobank Rijswijk-Ypenburg ondertekende rayondirecteur Harmen Bosma en namens de Stichting Strandwalfestival Remco Zijlstra (sponsorzaken). Het bestuur van het Strandwalfestival is uiteraard zeer vereerd met de verlenging van deze overeenkomst. “De samenwerking met het Strandwalfestival is altijd erg plezierig. Daarnaast neemt nu ook het Rijswijkse bedrijfsleven in breed verband deel en ondersteunt hiermee dit sociaal maatschappelijk initiatief” stelt Harmen Bosma van de Rabobank. “Door deze onvoorwaardelijk steun kunnen wij het festival keer op keer naar een hoger niveau tillen, de waardering hiervoor wordt breed gedragen in Rijswijk” vult Remco Zijlstra aan.

De Rabobank is al sinds 2009 de hoofdsponsor en Grote Vriend van het Rijswijkse Strandwalfestival dat dit jaar plaatsvindt op 13, 14 en 15 september.

De kernboodschap van het Strandwalfestival (SWF) is om inwoners, lokale organisaties en bedrijven in Rijswijk duurzaam met elkaar te verbinden en daarmee de maatschappelijke betrokkenheid in Rijswijk te vergroten. Deze doelstelling sluit nauw aan bij de missie van de Rabobank die de samenwerking met lokale organisaties beoogt die een bijdrage leveren aan een betere samenleving. Tijdens het SWF maken de Rijswijkse bewoners kennis met de vele activiteiten, die tal van organisaties en verenigingen op het gebied (internationale) cultuur, kunst, sport en maatschappelijk werk te bieden hebben.

© 2019 Knijnenburg Producties